Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Het Nieuwe Auditen van Smile is opgenomen in de Minor Quality Management van de Hogeschool Windesheim, studierichting Technische Bedrijfskunde.

Masterclass Het Nieuwe Auditen

WindesheimOp 8 september 2016 volgen de studenten van de Minor Quality Management aan de Hogeschool Windesheim een masterclass die in het teken staat van Het Nieuwe Auditen.

Na een blik op de toekomst van kwaliteitszorg zal Wendy Geurkink van Smile de studenten in deze masterclass meenemen in de wereld van Het Nieuwe Auditen, bedoeld om ouderwetse controles om te zetten naar positieve verbeterslagen.

Ook laat Wendy zien hoe je de werkvloer kunt enthousiasmeren en welke rol self-assessments daarbij spelen. Hoe dat in de praktijk werkt wordt aansluitend uiteengezet door Evelien Ziengs van Lentis, enthousiast deelnemer van Het Nieuwe Auditen en vooroploper in het toepassen van self-assessments in de zorg.

Het is de bedoeling dat het niet bij een eenmalige samenwerking blijft. Smile en Windesheim streven een langdurige samenwerking na waarbij kennisdeling voorop staat.

Achtergrondinformatie Minor Quality Management

In nauwe samenwerking met bedrijven en kennispartners is door Windesheim voor deze minor gewerkt aan een ideale leer- en werkomgeving waarin studenten en medewerkers van bedrijven samen komen. De minor bestaat uit drie masterclasses van steeds 5 aaneengesloten lesweken.