Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De module (Bijna) Incidenten van Smile is voor en door gebruikers ontwikkeld. Deze manier van ontwikkeling is één van de kernwaarden van Smile. Voor de verdere doorontwikkeling organiseert Smile regelmatig klankbordgroepen.

Tijdens deze bijeenkomsten komen toekomstige gebruikers bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over optimalisaties en uitbreidingen van één van de modules van Smile.

Deze bijeenkomst richt zich specifiek op gebruikers in de Zorg.

Voor wie is deze klankbordgroep?

Deze klankbordgroep is speciaal bedoeld voor zorg professionals betrokken bij Veilig Incidenten Melden. Zowel bestaande Smile gebruikers als geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Wat doet de klankbordgroep?

Tijdens de klankbordgroep wordt aandacht besteed aan de wijze waarop de registratie van Incidenten bij de deelnemende zorginstellingen ingezet wordt. Hierin is er ruimte voor professionele uitwisseling over het onderwerp. Ook zullen we inzoomen op de mogelijkheden die de module (Bijna) Incidenten van Smile biedt om je te ondersteunen bij de transities van ‘verplicht registreren’ naar ‘leren en verbeteren’ en welke toekomstige ontwikkelingen Smile hierin voorziet.

Een mooie kans om met vakgenoten uit de zorg kritisch te kijken naar Veilig Incidenten Melden en om met Smile van gedachten te wisselen hoe dit proces in de toekomst nog beter ondersteund kan worden.

Praktische details

De klankbordgroep wordt verzorgd door Smile.

Je bent vanaf 12.45u van harte welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. Het programma duurt van 13.00u tot 16.00u.

Enkele werkdagen voor aanvang van de klankbordgroep ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

 

 

Datum: 29-4-2020
Tijd: 13:00
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

Deze klankbordgroep is speciaal bedoeld voor zorg professionals betrokken bij Veilig Incidenten Melden. Zowel bestaande Smile gebruikers als geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.