Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Smile en SURF komen met een nieuw en flexibel aanbod voor SURF-leden om Privacy & Informatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen!

Tijdens de informatiesessie op 3 december praten we je bij over de laatste ontwikkelingen die Smile heeft doorgevoerd, laten we je zien hoe de SaaS Privacy Suite van Smile werkt en hoe je deze kan inzetten t.b.v. de AVG én als ISMS, en natuurlijk geven we je uitgebreide informatie over het nieuwe aanbod speciaal voor SURF-leden.

Ben jij Functionaris Gegevensbescherming, Data Privacy Officer, CISO of op een andere manier betrokken bij Privacy & Informatiebeveiliging? Dan is deze informatiesessie een must als je inzicht wil krijgen in jouw datalandschap en risico’s op het gebied van Privacy & Informatiebeveiliging goed wil borgen. Schrijf je nu gratis in (alleen voor SURF-leden)!

Voor en door deelnemers

De informatiesessie is voor én door deelnemers! Heb je specifieke vragen over Smile of over de Privacy Suite en de verschillende modules? Noteer ze in het vak ‘Opmerkingen’ bij je aanmelding – we nemen je vragen graag mee als input voor deze sessie!

Datum: 03-12-2020
Tijd: 15:00
Locatie: Online

Aanmelden?

De informatiesessie vindt plaats via Microsoft Teams. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. De dag van tevoren ontvang je een reminder en link om online deel te nemen.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.