Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Omdat sporen van cyberaanvallen moeilijk te vinden zijn, duurt het soms wel 9 maanden voordat bedrijven en organisaties merken dat ze gehackt zijn. BitSensor ontdekt dit al na 50 milliseconden, waardoor aanvallen realtime kunnen worden gedetecteerd en geblokkeerd. Het bedrijf van jonge Nederlandse ethische hackers won wereldwijd prijzen met zijn plug-in en heeft inmiddels o.a banken, overheden en verzekeraars als klant.

Smile en BitSensor: 1+1=3

Door een unieke samenwerking tussen de geavanceerde technieken van BitSensor en de Privacy Suite van Smile kunnen bedrijven vanaf nu geheel automatisch hun netwerk scannen op kwetsbaarheden en persoonsgegevens, incidenten die er echt toe doen eenvoudig opvolgen en het Verwerkingsregister automatisch toetsen en verrijken.

Deze functionaliteiten komen via een plug-in voor de Privacy Suite en GRC Suite van Smile beschikbaar:

Cyber kwetsbaarheden eenvoudig de baas

Alle door BitSensor gedetecteerde kwetsbaarheden vanaf de medium-risicocategorie ‘D’ worden automatisch als privacy incident ingeschoten in de Privacy Suite of de GRC Suite van Smile. Daar worden ze via een automatische taak inclusief alert op toegankelijke wijze aan de gebruiker gepresenteerd. Die hoeft daardoor alleen actie te ondernemen als het er echt toe doet.

Het Verwerkingsregister automatisch getoetst en verrijkt

Ook zorgt BitSensor ervoor dat systemen en de daarin te detecteren persoonsgegevens automatisch in de Privacy Suite of GRC Suite van Smile worden geregistreerd als basis en/of vergelijk voor het Verwerkingsregister. Op die manier krijgen gebruikers geautomatiseerd een belangrijk deel van de informatie die nodig is voor het vastleggen en up to date houden van het binnen de AVG verplichte Verwerkingsregister. Dat bespaart niet alleen tijd maar zorgt ook voor meer compliance.

Tijdens dit webinar ontdek je hoe dit precies werkt en hoe je dit in jouw organisatie kunt benutten om de cyberveiligheid een flinke boost te geven.

Voor wie?

Dit webinar is speciaal bedoeld voor professionals die zich bezig houden met privacy en informatiebeveiliging, zoals ICT-managers, CISO’s, Security Officers en/of FG-ers en iedere andere persoon die zijn of haar bedrijf optimaal wil beveiligen tegen cyberaanvallen én een geautomatiseerd inzicht wenst in opgeslagen persoonsgegevens.

Agenda

De agenda van het webinar is als volgt:

Ben jij er bij om deze unieke toepassing te leren kennen? Je bent van harte welkom om online aan te schuiven!

Praktisch

Enkele werkdagen voor aanvang van het webinar ontvang je een extra bevestigingsmail met de gegevens voor online toegang.

Het webinar start om 14:30 uur en eindigt om 16:00 uur.

Kun je er 9 mei niet bij zijn? Op 24 mei geven we nogmaals het webinar ‘Automatische detectie van hacks en persoonsgegevens’, van 9.30 tot 11.00 uur. Meld je hier aan voor het webinar op 24 mei.

Datum: 09-05-2019
Tijd: 14:30
Locatie: De middag wordt online verzorgd

Aanmelden?

Deelname is gratis (VOL=VOL)

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.