Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

In navolging van o.a. Tilburg University, Universiteit Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven is ook Maastricht University aangesloten bij de Privacy Suite Onderwijs van softwarebedrijf Smile. Om deze onderwijsinstellingen optimaal te bedienen werkt Smile nauw samen met ICT-samenwerkingsorganisatie SURF. Inmiddels maken 9 universiteiten in Nederland gebruik van de Privacy Suite Onderwijs. Naast de universiteiten zijn ook diverse HBO’s, MBO’s en VO’s aangesloten. Smile en SURF zijn daarmee preferred supplier van Nederlandse onderwijsinstellingen.

Benchmark

De Privacy Suite Onderwijs is een voor het onderwijs gepersonaliseerde versie van de Privacy & Informatiebeveiliging Suite. Aangesloten onderwijsinstellingen kunnen hier al hun verwerkingen en AVG-maatregelen toevoegen en gebruik maken van diverse GRC/ISMS functionaliteiten. De Privacy Suite Onderwijs is ook gekoppeld aan de Benchmark Privacy & Informatiebeveiliging van SURF.

Unieke samenwerking met gebruikers

De Privacy Suite Onderwijs is voor en door gebruikers ontwikkeld. Daarom organiseren Smile regelmatig werkgroep-bijeenkomsten. Daar komen onderwijsinstellingen bijeen om samen in gesprek te gaan over de verbetering en uitbreiding van de Privacy Suite Onderwijs.

Wil je ontdekken wat de Privacy Suite Onderwijs voor jouw instelling kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een online demo aan!