Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Nog 6 maanden tot de AVG

Steeds meer organisaties worden zich bewust van de AVG. En van de flinke gevolgen die de AVG heeft voor de bedrijfsvoering.

De datum 25 mei 2018 komt rap dichterbij. Over 6 maanden is het al zover!

Privacy Suite

Vanuit een intrinsieke motivatie voor data privacy wil Smile organisaties helpen met de AVG-uitdaging die voor hen ligt door grip te krijgen op data privacy. Met dit doel voor ogen is de Privacy Suite ontwikkeld, een zeer compleet systeem voor en door gebruikers.

Samen met partner Priviteers biedt Smile binnen de Privacy Suite:

Heb je behoefte aan meer functionaliteit zoals een dataregister voor gegevensverwerkingen, een plek om privacy incidenten vast te leggen, de mogelijkheid om privacy gerelateerde audits uit te zetten en afwijkingen te monitoren? Dan kun je eenvoudig upgraden naar één van de betaalde versies.

Toegankelijk voor de werkvloer

De Privacy Suite is juridisch beproefd maar ook toegankelijk voor de werkvloer. Dat vinden wij belangrijk, want ook bij data privacy geldt dat je zo zwak bent als de zwakste schakel in jouw organisatie. Je kunt op technisch vlak alles perfect voor elkaar hebben, als er onbewuste medewerkers zijn, is de kans dat het misgaat nog steeds zeer groot.

Voor wie is de Privacy Suite geschikt?

De Privacy Suite is beschikbaar voor elk type organisatie. Van kleine MKB-er tot grote multi-national en van overheid en zorg tot dienstverlening en industrie: in ieder bedrijf is de Privacy Suite toepasbaar.

Speciaal voor brancheverenigingen

Onderwijsinstellingen kunnen de Privacy Suite inclusief SURFconext koppeling bestellen via SURFmarket. Het voorbeeld van SURF volgen? Speciaal voor brancheverenigingen bestaat de mogelijkheid om een eigen label Privacy Suite te activeren waarop de leden kunnen aanhaken en zich binnen de eigen branche kunnen benchmarken. Neem contact op met Wendy Geurkink om de mogelijkheden te bespreken.