Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Privacy Suite van Smile is voor en door gebruikers ontwikkeld. Deze manier van ontwikkeling is één van de kernwaarden van Smile. Voor de verdere doorontwikkeling organiseert Smile regelmatig gebruikersgroepen.

Tijdens deze bijeenkomsten komen (toekomstige) gebruikers uit de Zorg bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over de manier waarop de Privacy Suite het beste geïmplementeerd kan worden in de Zorg en welke optimalisaties en uitbreidingen gewenst zijn.

Voor wie is deze gebruikersgroep?

Deze gebruikersgroep is speciaal bedoeld voor (toekomstige) gebruikers van de Privacy Suite in zorgorganisaties die interesse hebben om als groep de krachten te bundelen en mee te werken aan het verbeteren van de Privacy Suite voor de zorgbranche.

Wat doet de gebruikersgroep?

Tijdens de gebruikersgroep bespreek je met de Smile consultants en professionals van andere zorginstellingen diverse zaken omtrent (het borgen van) privacy en informatiebeveiliging. Hoe zorgen we dat de Privacy Suite aan blijft sluiten bij verplichte onderwerpen vanuit de AVG/GDPR en Nen7510? Kunnen we samen zorgen voor een bibliotheek met basiscontent waar iedere gebruiker zijn voordeel mee kan doen? Welke (D)PIA-templates zijn gewenst? Met andere woorden: hoe zorgen we er met elkaar voor dat de Privacy Suite nu en in de toekomst optimaal aan blijft sluiten bij de behoeften van de Zorg.

Zo helpt de gebruikersgroep Smile om de Privacy Suite nog beter aan te laten sluiten bij de behoeften van zorggebruikers. Jouw input wordt zeer gewaardeerd! Voor jou als deelnemer is het een mooie kans om met vakgenoten uit diverse branches kritisch te kijken naar het vakgebied privacy en informatiebeveiliging binnen de zorg.

Praktische details

De gebruikersgroep wordt verzorgd door Smile.

Je bent vanaf 12.45u van harte welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. Het programma duurt van 13.00u tot 16.00u.

Enkele werkdagen voor aanvang van de gebruikersgroep ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

Datum: 10-11-2020
Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor (aankomend) gebruikers van de Privacy Suite voor de Zorg.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.