Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

smile informatiebeveiliging privacy ibp in het onderwijsDe Privacy Suite van Smile is voor en door gebruikers ontwikkeld. Deze manier van ontwikkeling is één van de kernwaarden van Smile. Voor de verdere doorontwikkeling organiseert Smile regelmatig gebruikersgroepen.

Tijdens deze bijeenkomsten komen (toekomstige) gebruikers bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over de manier waarop de Privacy Suite VO/PO het beste geïmplementeerd kan worden en welke optimalisaties en uitbreidingen gewenst zijn.

Voor wie?

Deze gebruikersgroep is speciaal bedoeld voor gebruikers van de Privacy Suite VO/PO.

Wat doet de gebruikersgroep?

Tijdens de gebruikersgroep bespreek je met de Smile consultants en IBP-professionals van andere VO/PO -instellingen diverse zaken omtrent (het borgen van) privacy en informatiebeveiliging. Hoe zorgen we dat de Privacy Suite aan blijft sluiten bij verplichte onderwerpen vanuit de AVG en het toetsingskader dat ook voor VO/PO gaat gelden? Hoe zorgen we er samen voor dat de basiscontent compleet en actueel blijft? Welke (D)PIA-templates zijn gewenst? Met andere woorden: hoe zorgen we er met elkaar voor dat de Privacy Suite nu en in de toekomst optimaal aan blijft sluiten bij de behoeften van het VO/PO.

Zo helpt de gebruikersgroep Smile om de Privacy Suite nog gebruiksvriendelijker te maken en meer passend bij de behoeften van onderwijsinstanties. Je input wordt zeer gewaardeerd! Voor jou als deelnemer is het een mooie kans om met vakgenoten kritisch te kijken naar het vakgebied privacy en informatiebeveiliging binnen het VO/PO.

Praktische details

De werkgroep-bijeenkomst wordt verzorgd door Smile en Privacy op School.

Het programma duurt van 9.30u tot 11.30u. De online inloop is vanaf 9.20 uur.

Enkele werkdagen voor aanvang van de gebruikersgroep ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

Let op!

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zal deze gebruikersgroep niet plaatsvinden op het kantoor van Smile, maar online via Microsoft Teams.

Datum: 18-03-2021
Tijd: 9:30
Locatie: Online

Aanmelden?

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor (toekomstige) gebruikers van Privacy Suite VO/PO.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.