Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

A.S. Watson Benelux is het bedrijf achter o.a. Kruidvat, Trekpleister, en ICI PARIS XL. Met zoveel filialen en personeel zijn veel controleprocessen en incidentregistraties gemoeid. A.S. Watson gebruikte een applicatie voor incidentmeldingen waarvan de support kwam te vervallen. Er moest een andere applicatie komen ter vervanging. Tegelijkertijd werd dit aangegrepen als kans om ook het auditproces voor filialen te optimaliseren en digitaliseren. Tijdens de zoektocht naar een oplossing voor zowel incidentenregistratie als het auditproces kwam Smile als beste uit de bus, doordat zij een passende oplossing voor zowel Audits als Incidenten konden bieden.

Pim van Marissing, adviseur Derving & Veiligheid bij A.S. Watson, was destijds als functioneel beheerder betrokken bij de implementatie van Smile. “We hebben de Auditmodule nu een kleine twee jaar in gebruik en de Incidentenmodule ruim anderhalf jaar. Beiden zijn gebruiksvriendelijk en hebben een forse tijdsbesparing opgeleverd!”

Wil je meer weten? Download hier de volledige case Vul jouw e-mail adres in en ontvang een unieke downloadlink in jouw mailbox.

Vul alle verplichte velden in