Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Automatische versie updates

Bij dedicated oplossingen worden updates veelal projectmatig doorgevoerd. Dat kost een hoop tijd en moeite. Maak je gebruik van een SaaS-oplossing, dan gaan updates geheel automatisch. De updates zijn altijd goed getest en actueel. Ze worden snel doorgevoerd en jouw organisatie ondervindt er weinig hinder van. Bij iedere update ontvang je pro-actief een overzicht van de aanpassingen en uitbreidingen.

Automatische uitbreidingen configuratie inclusief benchmarkmogelijkheden

Bij dedicated oplossingen worden uitbreidingen in de configuratie via de change procedure na een akkoord op een offerte als project aangevlogen met een soms forse doorlooptijd. Bij SaaS-oplossingen wordt op regelmatige basis de configuratie geheel automatisch uitgebreid. De input daarvoor komt vanuit de gebruikers – zo gaat de werkgroep Zorg gaat meebeslissen over de functionaliteit die aangepast of toegevoegd wordt. Daardoor hoef jij niet steeds zelf het wiel uit te vinden en zijn naast de vaste jaarlijkse kosten ook geen aanvullende investeringen nodig. Ook de tijd die je normaal gesproken kwijt bent aan een 1-op-1 implementatieproject wordt jou bespaard. Bijkomend voordeel zijn de benchmarkmogelijkheden die ontstaan.

Eenvoudig voldoen aan wetgeving

Doordat een SaaS-oplossing configuratie updates kent die automatisch aan alle gebruikers beschikbaar worden gesteld, is het mogelijk om als groep tijdig op veranderende wetgeving te anticiperen. Komt er een nieuwe meldplicht? Dan wordt in de werkgroep besproken hoe deze wetgeving vertaald kan worden naar de SaaS-oplossing van Smile en zal Smile ervoor zorgen dat
op het juiste moment de juiste functionaliteit aanwezig is.

Minimalisatie intern beheer

Vanwege de automatische updates en configuratie uitbreidingen zal het intern beheer geminimaliseerd worden. Je bent er in verhouding veel minder tijd mee bezig en hebt dus ook minder mankracht nodig voor intern beheer.

Alle best-practice modules tegen een zeer scherp tarief

De GRC Suite voor de Zorg bevat alle best-practice modules van Smile: Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, (Bijna) Incidenten, Vrijheidsbeperkende Maatregelen, Klachten & (Aan)vragen en Verbeterplannen. Ook alle functionaliteit die in de Privacy Suite aanwezig is, zoals bijv. het Verwerkingsregister, maakt onderdeel uit van de GRC Suite voor de Zorg. De GRC Suite is daardoor zeer geschikt voor integraal risicomanagement voor alle in de Zorg voorkomende risicogebieden, zoals cliënt/patiënt gerelateerde risico’s, Arbo gerelateerde risico’s en risico’s op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. De complete GRC Suite wordt bovendien aangeboden tegen een scherpe prijs, afhankelijk van de grootte van jouw zorginstelling.

Wil jij grip krijgen op risico's in jouw zorgorganisatie?

En het verbeterpotentieel van de vele verplichte registraties benutten?

Ontdek de GRC Suite voor de Zorg!