Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Wil je geen nummer (meer) zijn maar een echte bijdrage leveren in een werkomgeving waar zingeving & innovatie hand in hand gaan? Dan is het leukste ICT-bedrijf van Nederland op zoek naar jou!

Werken bij Smile

Vind je het interessant om te werken op het snijvlak van business en ICT? Zoek je een werkgever waar je geen nummer bent maar een echte bijdrage kunt leveren die niet alleen gezien maar ook gewaardeerd wordt? Wil je je verbinden met een bedrijf dat vanuit een intrinsieke motivatie andere organisaties helpt met het belangrijke maatschappelijke thema dataprivacy om zo de (online) wereld positief te veranderen?

Dan ga jij je vast en zeker thuis voelen bij Smile!

Actuele vacatures

Projectleider

Als Projectleider bij Smile zorg je ervoor dat de klant krijgt waar hij om vraagt. Op tijd, binnen budget en op een prettige manier. Je zet de juiste mensen op het juiste moment in om te komen tot de beste oplossing. Je weet wat haalbaar is, wat niet en onderbouwt dat ook.

Is deze taak jou op het lijf geschreven? Kom in actie! 

Online Marketing & Communicatie Trainee

Bij Smile staan de medewerkers centraal, zij maken het verschil. Een fijne plek om je carrière te starten. Om onze online ambitie kracht bij te zetten zoeken wij een Online Marketing & Communicatie Trainee. De juiste kandidaat is optimistisch van aard en heeft een aantoonbare passie voor de online wereld.

Herken jij jezelf in dit profiel? Verleid ons!

Allround ICT/DevOps Trainee

De eerste stap in je carrière, dat is nogal wat. De uitdaging is om te kiezen voor iets dat echt bij je past. Bijvoorbeeld een job als Allround ICT/DevOps Trainee. De persoon die wij zoeken heeft een natuurlijke aanleg voor ICT, beheer, hosting, security en dataprivacy. Lanparties als hobby? Perfect!

Zie jij jezelf al bij ons werken? Reageer!

Het team van Smile

Wil je eerst meer gevoel krijgen bij het team van Smile? Maak hier kennis!