Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Op het vlak van onveilige situaties, schades en incidenten wil je als organisatie de drempel tot het melden graag zoveel mogelijk verlagen. Immers: hoe meer inzicht, hoe kleiner de kans dat het echt mis gaat. Om het melden nog makkelijker te maken, kan een Melder App uitkomst bieden.

Programma

Op deze middag laten Smile en haar partner Veilig Werk jou via cases uit de praktijk zien hoe je een Melder App toevoegt aan jouw Smile Platform.

Zaken die aan bod komen zijn:

Voor wie?

Werk je al een tijdje met Smile voor Incidenten? Dan geeft deze middag jou concreet inzicht in hoe je een Melder App aan jouw Smile Platform kunt toevoegen.

Werk je nog niet met Smile? Dan geeft deze middag jou een goed beeld van wat Het Smile Platform voor Incidenten inclusief een Melder App voor jouw organisatie kan betekenen.

Opzet

De middag bestaat uit een presentatie en een dialoogcafé waarin de deelnemers de ruimte hebben om diepgaand met elkaar in gesprek te gaan. Op deze manier wordt ook de mogelijkheid om als groep Smile gebruikers te investeren in een app verder verkend.

Datum: 25 april 2017
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Kantoor Smile 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

Gebruik je Smile voor Incidenten al of overweeg je om Smile voor Incidenten in jouw organisatie te gaan gebruiken? Dan heb je vrij toegang tot deze sessie en kun je je hieronder direct aanmelden.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.