Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Als gewaardeerde klant willen we voor jou in ons jubileumjaar iets speciaals doen. We hebben daarom tijdelijk verschillende mooie acties voor je als je jouw Smile applicatie wilt uitbreiden!  

25% korting op de jaarfee van een nieuwe module

Om continu te kunnen blijven verbeteren met aandacht vanuit alle processen binnen jouw organisatie is het belangrijk om signalen vanuit verschillende kanten te kunnen ontvangen, te bundelen, de oorzaak weg te nemen en zo continu te blijven verbeteren. Als je overweegt om gebruik te gaan maken van een nieuwe module ter uitbreiding van je huidige Smile applicatie, dan geven wij je graag een korting van 25% op de jaarfee.

25% gratis uren bij aanschaf van een 40-urenkaart

Kleine aanpassingen en optimalisaties binnen jouw Smile platform kunnen soms leiden tot meer efficiëntie, gebruiksgemak en veel werkplezier. Heb jij kleine verbeterwensen die je op relatief korte termijn door wilt laten voeren dan is deze 40-urenkaart met 10 gratis uren, oftewel in totaal 50 uren, een uitkomst voor jou!

50% korting op de eenmalige aanschafsprijs van een koppeling

Wil je voor jouw Smile SaaS applicatie een koppeling toevoegen, zoals een SAML-koppeling? Dat gaat we voor je regelen voor de helft van de eenmalige aanschafsprijs!

Bovenstaande acties zijn geldig tot 11 december 2020.

 

Wil jij gebruik maken van één van deze acties of heb je nog wat vragen hierover? Neem dan telefonisch contact op met Anton van Dijk via 073-5280040 of vul het contactformulier in.