Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De SaaS Privacy Suite is gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de Privacy Suite jouw organisatie heeft. De snel-op-weg dag biedt uitkomst.

Het is een dag voor en door gebruikers, waarop je niet alleen op dieper niveau kennismaakt met de Privacy Suite maar tevens met andere gebruikers in gesprek kunt gaan over de achterliggende keuzes die je moet maken. Op welk niveau leg je bijvoorbeeld een verwerkingsregister vast? Wie laat je wat vast leggen? Hoe leg je risico’s en maatregelen vast? En ga zo nog maar even door. Dit alles onder de begeleiding van twee ervaren Smile consultants, koffie, thee en lekkers.

Voor wie?

Deze snel-op-weg dag is speciaal bedoeld voor gebruikers van de betaalde SaaS-versie van de Privacy Suite.

Werkwijze

De snel-op-weg-dag wordt verzorgd door Ellen Koenen en Jasper-Willem de Swart.

Enkele werkdagen voor aanvang van de snel-op-weg-dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:45 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De snel-op-weg-dag start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De lunch is inbegrepen.

Datum: 11-12-2018
Tijd: 10:00
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor gebruikers van de betaalde SaaS-versie van de Privacy Suite.

Heb je al 1 of meer snel-op-weg-dagen bij Smile afgenomen? Dan wordt jouw deelname automatisch verrekend met jouw openstaande dagen-saldo.

Heb je (nog) geen snel-op-weg-dagen bij Smile afgenomen? Dan ontvang je na aanmelding een factuur van € 1.250,- die voorafgaand aan de snel-op-weg-dag moet worden voldaan.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.