Smile
Terug naar hoofdmenu

SURF MARKET

Smile kent een bijzondere expertise en een breed aanbod op het gebied van Privacy & Informatiebeveiliging, mede dankzij de AVG een groeiend onderwerp in onze samenleving.

Speciaal voor onderwijsinstellingen, gebruik makend van de kennis en kunde van vele al aangesloten instellingen, levert Smile via SURF de volgende SaaS-oplossingen:

Pakket SAAS TEMPLATES – voor audits en checks t.b.v. informatiebeveiliging

Het softwarepakket SAAS TEMPLATES verwerkt audits en controles t.b.v. informatiebeveiliging.

Deze best pratice SOFTWARE AS A SERVICE heeft slimme functies voor het beheer van wettelijke normenkaders en voor het vertalen van deze kaders naar online vragenlijsten. Deze aanpak zorgt voor real time inzicht in waar de onderwijsinstelling staat en wat er beter kan.

Andere modules, zoals de module privacy incidenten en de module dataregister voor gegevensverwerkingen, kunnen per module bijgeschakeld worden.

Pakket SAAS PRIVACY SUITE – een complete oplossing voor privacy & informatiebeveiliging

Het softwarepakket SAAS PRIVACY SUITE bevat alles dat nodig is om privacy & informatiebeveiliging goed te regelen.

Deze best pratice SOFTWARE AS A SERVICE heeft een AVG-compliancy check, een dataregister voor gegevensverwerkingen, en module voor risico’s & maatregelen, een module voor audits & afwijkingen, een module voor privacy incidenten, een module voor privacy klachten & (aan)vragen persoonsgegevens en een module voor verbeterplannen.

De software is zeer compleet en bevordert continue verbetering.

Gratis deelnemen aan de gebruikersgroep Privacy & Informatiebeveiliging voor het onderwijs

Sinds eind 2017 is de gebruikersgroep Privacy & Informatiebeveiliging voor het Onderwijs geïnstalleerd. Samen met deze gebruikersgroep wordt de Privacy Suite voor het onderwijs verder doorontwikkeld. Op deze manier houden wij niet alleen ons motto ‘voor en door gebruikers’ hoog maar ben jij er van verzekerd dat de tool nooit gaat achterlopen bij de actualiteit. Ben je nog niet aangesloten? Wees welkom!

Vraag hier een online demo aan om de software in de praktijk te zien werken.